Annons

Martin & Martin inför sommaren: ”Vi planerar en vecka i taget”

Spridning av coronaviruset och folkhälsomyndighetens restriktioner gör klubblivet svårt i sommar. För nattklubben Martin & Martin är läget osäkert.
Kristianstad • Publicerad 27 maj 2020
Martin Nygren, en av ägarna bakom nattklubben Martin&Martin.Foto: Peter Åklundh

– Vi räknar inte med att det blir Martin & Martin i år, men visst finns det en liten gnutta hopp kvar, säger Martin Nygren.

Om läget skulle ändras drastiskt är de därför redo att bygga upp och driva nattklubben som tidigare år.

Annons

– Eftersom vi har gjort det här så många år har vi en kort startsträcka och kan starta upp allt snabbt. Vi kan inte råda över de här omständigheterna, därför planerar vi en vecka i taget.

Nystartade Blom, som också ägs av bland andra Martin Nygren, håller öppet och anpassar sig till rådande restriktioner genom att exempelvis begränsa antalet gäster. En sådan lösning är dock inte aktuell när det gäller Martin & Martin, menar Nygren.

– Det är inte ekonomiskt försvarbart att bygga upp en så stor klubb om vi inte kan ta emot ett stort antal gäster.

Det verkar alltså som att den festsugne får hålla ut till nästa sommar innan det blir några lördagskvällar på Martin & Martin.

– 2020 är ett förlorat år. Nu taggar vi till 2021.

Linn JönssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons