Annons

Man allvarligt skadad – ”Det finns oklara omständigheter”

En man i 50-årsåldern fördes strax före lunch på torsdagen till sjukhus med stick- eller skärskador efter en händelse utanför Kristianstad. Under fredagen ska polisen försöka hålla förhör med den skadade mannen.
Kristianstad • Publicerad 29 april 2021 • Uppdaterad 30 april 2021
Vid 11-tiden på torsdagen fick polisen samtal om en man med stick- eller skärskador i Färlöv.
Vid 11-tiden på torsdagen fick polisen samtal om en man med stick- eller skärskador i Färlöv.Foto: Mikael Persson

Vid 11-tiden på torsdagen fick polisen samtal om en man med stick- eller skärskador i Färlöv.

Polispatruller och ambulanser åkte till adressen. Vid 12-tiden meddelade polisen att mannen hade förts med ambulans till sjukhus.

Annons

Polisen spärrade av platsen och kriminaltekniker beställdes.

Offret, som är i 50-årsåldern, fördes till Centralsjukhuset i Kristianstad. Sjukhuset har bekräftat att man klockan 11.33 på torsdagen tagit emot mannen, vars skador bedömdes som allvarliga.

Det fanns vid 14-tiden på torsdagen ingen misstänkt i ärendet. Polisen hade strax före klockan 16 upprättat en anmälan om mordförsök och hade då också utfört en brottsplatsundersökning.

– Det är en rubricering som styrs av omständigheterna av vad vi känner till just nu. Tills vi vet annat är det där det ligger, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisen.

På fredagen finns det fortfarande ingen misstänkt i ärendet. Enligt polisens presstalesperson Robert Loeffel ska man försöka hålla förhör med den skadade mannen under dagen.

– Det finns oklara omständigheter som behöver redas ut för att vi ska få klart för oss vad som hänt på platsen, säger Robert Loeffel.

Mordförsök i Färlöv
Mordförsök i FärlövFoto: Mikael Persson
Mordförsök i Färlöv.
Mordförsök i Färlöv.Foto: Mikael Persson
Foto: Mikael Persson
Foto: Mikael Persson
Foto: Mikael Persson
Foto: Mikael Persson

Här saknas innehåll

Birgitta MattissonSkicka e-post
Marcus HaraldssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons