Annons

Kb/NSk sänder IFK–Granollers: ”Ser väldigt spännande ut”

På lördagen går IFK Kristianstad in i kvalet till European League, där man ställs mot spanska Granollers i ett dubbelmöte.
Nu är det klart att Kb/NSk sänder matchen med avkast klockan 15.00.
Handboll • Publicerad 30 augusti 2024
IFK går in i Europakvalet under lördagen.
IFK går in i Europakvalet under lördagen.Foto: Hanna Franzén

IFK Kristianstad har byggt en trupp för Europaspel i höst – men för att nå dit krävs det först att man besegrar Granollers i ett dubbelmöte.

Den första matchen spelas i Kristianstad Arena under lördagen klockan 15.00, medan returen i Spanien avgörs nästa lördag den 7 september.

Annons

Kb/NSk kommer att sända lördagens hemmamatch på kristianstadsbladet.se och nsk.se.

– Vi vet att intresset för IFK Kristianstad är fortsatt stort. Laget inför den nya säsongen ser dessutom väldigt spännande ut, mer spännande än på flera år, om du frågar mig. Därför är det givetvis roligt att vi kan erbjuda matchen till våra läsare, säger Jörgen Svensson, chefredaktör för Kb/NSk.

Skulle IFK ta sig vidare till det inledande gruppspelet är det redan klart att man då ställs mot franska storklubben Montpellier, polska Gornik Zabrze och vinnaren mellan danska Bjerringbro-Silkeborg och ungerska FTC Green-Collect.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons